Lacobel T

„Гласко“ обогати гамата на закалимото боядисано стъкло Lacobel T

Стъклото като материал непрекъснато се усъвършенства, доказвайки, че вариантите за неговото приложение са многобройни. Lacobel T представлява уникална гама боядисани стъкла, която може да се закалява и е подходяща както за интериорни, така и за екстериорни приложения.

Стъклата Lacobel T комбинират интересни цветове и безопасност. Те са здрави и високо устойчиви на термичен шок и вредните UV-лъчи. Това ги прави изключително подходящи както за интериора, така и за екстериора, отговаряйки на нарастващите изисквания на производители, архитекти и клиенти. В зависимост от избора на цвета, може да се получи хармонично-монохромна фасада, или напротив – контрастен, ярък ефект.

Бизнес сграда в град Хаселт, Белгия

Expo 200 Business Center Sofia, България

Предимствата на Lacobel T са неоспорими. Той позволява директно рязане и закаляване на стъклото, спестявайки процеса на боядисване. Така се улеснява производствения процес и се ускорява времето за доставка до клиента. Други предимства: Сигурност и безопасност; Рефлексна и бляскава визия; Издръжа на резките промени на температурата; Лесна поддръжка; Използваните бои са безвредни за околната среда;

С 15 цвята, от които да избирате, възможностите за приложение на Lacobel T са безкрайни: Мебели – маси, шкафове, етажерки, градинско обзавеждане; Врати – екстериорни и интериорни; Облицовка на стени – кухни, бани, хотели, офиси, учебни заведения, магазини; Фасади – Витрини и брюстунги.

Верни на усета си към иновацията и новите технологии, „Гласко” обогати гамата на закалимото боядисано стъкло Lacobel T и вече предлага пълната колекция от 15 модерни цвята.

След успешно преминали тестове за закаляване на Lacobel T, „Гласко” ООД участва в реализирането на следните обекти: Expo 2000 Business Center Sofia, България – Lacobel Tв цвят Zen Grey Ref 6005, 8 mmза брюстунг зона на фасада.; Бизнес сграда в град Хаселт, Белгия – Lacobel Tв цвят Deep black Ref 8502, 6mm за брюстунг зона на фасада.

Търсите уникални решения от стъкло