Партньори

Тракия Глас

„Тракия Глас“ е водеща компания на пазара в Турция в производството на плоски стъкла. Използвайки най-новите технологии, фирмата работи в следните области – стъкло (плоско, фигурално, огледала, ламинирано и др).

Saint-Gobain Glass

Като производител, преработвател и дистрибутор на материали, Saint-Gobain Glass превръща суровини в модерни продукти, които намират приложение в стъклената индустрия и нашето ежедневие.

GUARDIAN

GUARDIAN e водещ производител на стъкло по целия свят. Производител на стъкло в търговските, жилищните и интериорните отрасли на икономиката

AGC

AGC Glass Europe един от най-големите производители на плоско стъкло в света. Произвеждат и обработват плоско стъкло за строителството външно остъкляване и декоративно стъкло), автомобилната, соларната и специализирана индустрия.

LISEC

LISEC е международно призната компания, предлагаща софтуер, техника и обучения, свързани с продукцията и обработката на плоско стъкло. С повече от 20 филиала по целия свят, LISEC задава най-високи стандарти по отношение на качество и технолгия.

CMS

CMS Glass Technology е лидер в индустрията в областта на обработката на извити и плоски стъкла, с технологично усъвършенствани решения като обработващи центрове с цифрово управление, маси за рязане и системи за рязане с водна струя. Днес CMS Glass Technology е главно действащо лице в това подразделение за производството на иновативни решения.

GLASTON

Glaston Oyj Abp произвежда и продава машини за обработка на стъкло по целия свят. Фирмата предлага машини за плоско закаляване и ламиниране, огъване и закаляване, както и машини за огъване и ламиниране. Също така участват в поддръжката и обслужването на машини за обработка на стъкло.

Bohle Group

Bohle Group е водещ производител и търговец на едро в Европа за инструменти, машини и аксесоари за обработка на стъкло. Основните групи от продукти са за рязане и лепене на стъкло, стъклопакети и др.

Тремко Илбрук

Фирма с лидерска позиция в производството на уплътнители и осигуряване на сгради в цяла Европа, Африка и Близкия изток. Нашите усилия са насочени към изработката на прозорци и стъклопакети за строителната индустрия.

DORMA Interior

DORMA Interior – Дизайн на жилищни пространства. DORMA предлага широка гама от изключителни продукти, които отговарят или надминават всички изисквания за естетика, опазване на околната среда и функционалност на съвременните сгради.

Profilglass

Profilglass е италианска компания, специализирана в производството на алуминиеви продукти. С усет към иновацията и поглед към опазването на околната среда, компанията цели да надскочи очакванията на всички свои клиенти.

Търсите уникални решения от стъкло